fbpx
joi, iunie 1, 2023

O bucată dintr-un tavan a căzut. La piață. Și?

Citește Și

- Advertisement -

Ieri după amiază a căzut o bucată din tavanul fals de la hala de flori de pe platoul Halelor Centrale. De la ploaie, de la umezeală, de la… Din fericire nu au existat victime. Tavanul a căzut pe niște coroane și ceva buchete de flori.

Mergem mai departe. Spațiul s-a închis și conducerea Hale și Piețe a promis că se va repara totul. E OK, doar le-a șuierat glontele pe la ureche.

- Advertisement -

Și dacă era mai grav? Dacă erau răniți sau chiar omorâți oameni? Știu, este doar un dacă mare, nu s-a întâmplat, prin urmare mergem liniștiți la somn. Mergem liniștiți la somn știind că situația pieței centrale nu e singulară. Orașul se degradează de la zi la zi. Situația platoului central al Halelor a fost în promisiunile tuturor care s-au perindat pe la primărie. Că se va face, că se va drege. Că vom fi mândri de piața centrală care trebuie să fie demnă de clădirea monument a Ploieștiului care este Halele Centrale.

Aiurea. Arată ca un bazar de mâna a cincea. S-au mai schimbat tarabele, dar restul a rămas așa. Și probabil va mai rămâne.

Ieri norocul a făcut să nu se întâmple o tragedie. Se pare că reacționăm numai la tragedii. Învățați să preveniți nu numai să tratați. E valabil și în administrație.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta