Patru persoane, printre care și o fetiță de zece ani, au fost bătute și incendiate în propria locuință. Trei dintre victime se află la spital în stare gravă.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 4 spre 5 august, în orașul Medgidia, iar trei suspecţi au fost arestaţi preventiv pentru tentativă de omor, conform G4Media.

„Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că (…) pe fondul unei stări conflictuale generate de acuzele persoanelor vătămate fraţi A.N. şi A.G. că inculpaţii îl folosesc pe tatăl lor la cerşit în Italia, urmate de mesaje indecente şi jignitoare transmise pe TikTok, cei trei inculpaţi s-au deplasat cu autoturismele personale în municipiul Medgidia, zona grădinilor improvizate din cartierul Nord, la locuinţa persoanelor vătămate A.G. şi I.Z., unde se aflau patru adulţi şi şase copii, iar acolo, în timp ce le-au adresat cuvinte indecente, injurioase şi de ameninţare cu moartea, le-au agresat pe cele patru persoane adulte din locuinţă, pe care le-au lovit cu diferite obiecte contondente (răngi metalice şi furci) şi le-au stropit cu substanţe inflamabile (probabil benzină), apoi le-au incendiat. Dintre persoanele agresate au suferit arsuri grave pe corp, între 15 şi 60%, un număr de trei adulţi, respectiv A.N., A.G. şi I.Z., dar şi o minoră în vârstă de 10 ani. În prezent, doi dintre adulţi şi minora sunt internaţi în stare gravă în două spitale, din Constanţa şi Bucureşti”, se arată într-un comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here