Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel (PCA) Ploiești și polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au descins miercuri dimineață, 9 iunie, la 18 locații din comuna Ciorani, inclusiv la sediul primăriei și la domiciliul primarului Marin Voicu, într-un dosar privind fraudarea alegerilor locale de toamna trecută.

Potrivit unor surse, în același dosar s-au efectuat descinderi și în Ploiești, la domiciliile a trei persoane.

Reamintim că în urmă cu scurt timp primarul comunei Ciorani a fost adus la sediul primăriei din localitate unde continuă perchezițiile și la această oră (vezi aici imagini). PCA Ploiești a anunțat că 17 persoane vor fi aduse la audieri.

“Cu ocazia alegerilor locale din data de 27.09.2020, membrii secţiilor de votare din comuna Ciorani au falsificat procesele verbale de consemnare a rezultatelor voturilor pentru alegerea Primarului, Consiliului Local, Consiliului Judeţean şi Președintelui Consiliului Judeţean, inserând în aceste înscrisuri date neconforme cu realitatea.

În fapt, a fost diminuat numărul voturilor obţinute de unii candidaţi/formațiuni politice în defavoarea altor candidaţi/formațiuni politice.”, se arată în comunicatul remis presei de PCA Ploiești.”, se arată în comunicatul remis presei de PCA Ploiești.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here