fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

Percheziții și în Ploiești în dosarul privind fraudarea alegerilor locale

Citește Și

- Reclamă -

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel (PCA) Ploiești și polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au descins miercuri dimineață, 9 iunie, la 18 locații din comuna Ciorani, inclusiv la sediul primăriei și la domiciliul primarului Marin Voicu, într-un dosar privind fraudarea alegerilor locale de toamna trecută.

Potrivit unor surse, în același dosar s-au efectuat descinderi și în Ploiești, la domiciliile a trei persoane.

- Reclamă -

Reamintim că în urmă cu scurt timp primarul comunei Ciorani a fost adus la sediul primăriei din localitate unde continuă perchezițiile și la această oră (vezi aici imagini). PCA Ploiești a anunțat că 17 persoane vor fi aduse la audieri.

“Cu ocazia alegerilor locale din data de 27.09.2020, membrii secţiilor de votare din comuna Ciorani au falsificat procesele verbale de consemnare a rezultatelor voturilor pentru alegerea Primarului, Consiliului Local, Consiliului Judeţean şi Președintelui Consiliului Judeţean, inserând în aceste înscrisuri date neconforme cu realitatea.

În fapt, a fost diminuat numărul voturilor obţinute de unii candidaţi/formațiuni politice în defavoarea altor candidaţi/formațiuni politice.”, se arată în comunicatul remis presei de PCA Ploiești.”, se arată în comunicatul remis presei de PCA Ploiești.

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

România trece la salariul minim european. Cât vor câștiga în plus românii

România trece la salariul minim european. Proiectul a fost votat ieri în Guvern și prevede ca leafa minimă să...