Primăria Urlați a fost amendată pentru că în loc să igienizeze malul Cricovului Sărat, care era plin de munți de gunoaie, a dat foc deșeurilor (video jos)! Garda de Mediu Prahova a amendat marți, 8 iunie, primăria Urlați cu 100.000 lei, a anunțat pe facebook senatorul USR Aurel Oprinoiu.
Reamintim că recent primăria Urlați a mai primit o amendă, în urma unui control al șefului Gărzii Naționale de Mediu, Octavian Berceanu, control în timpul căruia Berceanu a descoperit că malul Cricovului Sărat fusese transformat într-o adevărată groapă de gunoi.
“Primăria Urlați o ține din amendă în amendă, din cauza repetatelor încălcări ale legislației de mediu.50.000 lei a fost amenda pe care comisarii Gărzii de Mediu Prahova au dat-o administrației locale, după controlul de la finalul lunii mai, în care au descoperit pe malul stâng al râului Cricovul Sărat depozite ilegale de deşeuri, acoperite cu pământ și nisip.Astăzi, Primăria Urlați a primit o amendă de 100.000 lei, pentru că, în loc să ecologizeze malul Cricovului, așa cum impuneau măsurile după primul control, a dat foc deșeurilor. (detalii aici https://www.facebook.com/OprinoiuAurelUSR/posts/309126237529491 )
Sper ca toate aceste controale și amenzi să fie un semnal de alarmă pentru administrațiile locale, care trebuie să înțeleagă că regulile sunt aceleași pentru toată lumea. Mediul trebuie respectat și protejat, dacă nu pentru că așa este moral, măcar pentru a nu mai încasa amendă după amendă.”, a scris senatorul Aurel Oprinoiu pe facebook.
Mai jos puteți vedea imaginile video cu incendierea gunoaielor:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here