fbpx
sâmbătă, martie 2, 2024
spot_img

Petiție pentru stoparea finanțării din bani publici a partidelor politice

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

România în Acțiune a lansat o petiție pentru stoparea finanțării din bani publici a partidelor politice.

Într-o postare pe Facebook, Mihai Apostolache, președintele partidului România în Acțiune, spună că guvernul nu găsește bani pentru creșterea semnificativă a salariilor profesorilor sau pentru creșterea pensiilor, însă, a găsit bani pentru a suplimenta fondurile destinate partidelor.

Astfel, Apostolache atrage atenția că în bugetul pe anul 2024, guvernanții au alocat peste 62 de milioane de euro pentru finanțarea partidelor, pentru ca anul viitor, electoral, să își facă propagandă pe banii românilor.

- Reclamă -

Redăm mai jos integral postarea lui Mihai Apostolache:

„Vrăjitoare” pentru cei care muncesc și au inițiativă în această țară, „Zână bună ” pentru partidele politice care conduc România

Aceasta este guvernarea PSD-PNL! Prin reprezentanții lor în Guvern, PSD și PNL, în preajma sărbătorilor de iarnă, acum când romanii au alte preocupări decât să urmărească deciziile guvernanților, au cuprins în proiectul bugetului de stat pentru anul 2024, sume uriașe (peste 62 milioane de euro) pentru finanțarea partidelor politice parlamentare și a două partide neparlamentare.

Guvernanții nu găsesc fonduri pentru creșterea semnificativă a salariilor profesorilor și pentru creșterea pensiilor celor care au contribuit prin munca lor la dezvoltarea României, pentru construirea de spitale noi, taxează nedrept activitatea antreprenorilor, dar pentru PSD, PNL, AUR, USR, ProRomania și PMP se găsesc fonduri suplimentare față de 2023 pentru a le finanța activitatea.

- Reclamă -

Cei care au ridicat mediocritatea la rang de merit vor, acum, la final de an, să majoreze bugetul propriilor partide, astfel încât, în an electoral, să își facă propagandă pe banii tuturor românilor, fără să întrebe dacă oamenii sunt de acord cu această măsură abuzivă și discriminatorie.

Înțelegem că PSD și PNL se ghidează după zicala „cine împarte parte își face”, dar nu credeam că pot ajunge atât de departe.

România în Acțiune a lansat încă din luna Septembrie o campanie de strângere de semnături pentru stoparea finanțării din fonduri publice a partidelor politice.

Vă invităm să susțineți inițiativa noastră, să semnați petiția online și să incercam să eliminăm această nedreptate!

- Reclamă -

Puteți semna petiția aici!

Împreună suntem puternici!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut