După exemplul SC Transport Călători Express SA, care a organizat marți și miercuri un protest ilegal oprind transportul public în oraș, și alte instituții subordonate primăriei vor să recurgă la astfel de proteste. Și asta pentru că, deși protestul a fost ilegal și s-a promis sancționarea celor care au paralizat un oraș întreg, conform protocolului încheiat de Primăria Ploiești și TCE, protestatarii nu vor păți nimic. Faza cu protocolul AICI.

Așa că de luni, primi care vor intra în grevă timp de două zile vor fi salariații de la Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești. Așa că dacă aveți nde plătit ceva la SPFL mergeți frumos la Câmpina. Și dacă vă place orașul, cine știe, poate rămâneți acolo.

După cei de la SPFL vor urma polițiștii locali. Spre bucuria căruțașilor și a strângătorilor de peturi de plastic. Sfat: nu vă puneți murăturile în recipiente de plastic.

Urmează SGU care va refuza să mai planteze panseluțe de iarnă, mimoza pudica și mini brăduți. Vom avea sărbători triste pline de buruieni.

Spre final de an și SC Hale și Piețe va protesta, prin urmare, dacă vreți să vă faceți cumpărătueile, singura soluție este supermarketul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here