fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

Prahoveancă stabilită în Germania: ”E haos aici! Cred că Germania va fi următoarea țară atacată de teroriști!”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Mai multe explozii s-au produs marți dimineață în capitala belgiană Bruxelles. În urma atentatelor teroriste au fost omorâte cel puțin 31 de persoane, iar peste 250 au fost rănite. Vizate de atentatele teroriste au fost aeroportul din Bruxelles și linia de metrou, chiar lângă cele mai importante Instituții Europene. Țara este în alertă teroristă de gradul IV.

Reporterii noștri au stat de vorbă cu o prahoveancă stabilită în Freiburg care este practic îngrozită de atentatele din Bruxelles și crede că următoarea pe listă este Germania, fiind la graniță cu Belgia. Tânăra ne-a mărturisit că este hotărâtă chiar să se întoarcă acasă, decât să trăiască în haos.

- Reclamă -

”E groaznic ce s-a întâmplat ieri în Belgia. Mi-e foarte frică și cred că Germania este următoarea țară pe listă care va fi atacată de teroriști. La mine în oraș, în Freiburg, cât și în restul țării, vezi tot timpul pe stradă persoane dubioase, cum au fost cele trei surprinse ieri în aeroport și te aștepți din clipă în clipă să se întâmple ceva rău. E haos aici! La granița Belgiei cu Germania sunt foarte multe controale și polițiști care verifică la sânge fiecare persoană în parte. Chiar aseară am văzut la știri că au fost prinse la vamă câteva persoane suspecte și au fost reținute. O altă persoană dubioasă care încerca să intre în Germania a fost urmărită de polițiști pentru că nu a vrut să oprească la semnalele acestora, încercând să fugă. În cele din urmă, bărbatul acela și-a pierdut viața într-un accident și sunt făcute verificări pentru a se stabili identitatea. M-am speriat îngrozitor, dacă se va întâmpla ceva în Germania vin imediat în țară, nu stau aici să trăiesc în teroare!”, a declarat prahoveanca pentru ziarul Incomod.

Vezi și: Imagini foto și video de la exploziile din Bruxelles. Atenție, imagini șocante!

Citește și: Dezvăluirile unui prahovean care se afla la un kilometru de locul exploziilor din Bruxelles

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img