fbpx
duminică, aprilie 14, 2024
spot_img

Președintele Comisiei de Mediu din Senat despre criza deșeurilor din Prahova: “S-a format un grup infracțional organizat”

Citește Și

- Reclamă -

Fosta șefă a Gărzii de Mediu Prahova, Ioana Feraru, era “soldatul credincios al mafiei deșeurilor”, a declarat senatorul USR Aurel Oprinoiu, președintele Comisiei de Mediu din Senat, în cadrul unei conferințe de presă care a avut drept subiect criza deșeurilor din Prahova. Parlamentarul prahovean susține că afacerile ilegale din zona deșeurilor ar avea protecție la cel mai înalt nivel din Consiliul Județean Prahova.

În cadrul conferinței – pe care o puteți urmări integral AICI – senatorul Oprinoiu a afirmat că această mafie a deșeurilor din Prahova are protecție la cel mai înalt nivel în Consiliul Județean Prahova. 

Totodată, președintele Comisiei de Mediu din Senat a precizat și că fosta șefă a Gărzii de Mediu Prahova, Ioana Feraru, era “soldatul credincios al acestei mafii a deșeurilor și îi proteja. Inclusiv Poliției îi spunea că deșeurile sunt compost”.

- Reclamă -

Senatorul se referea la dosarul penal deschis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești cu privire la infracțiuni de îngropare de deșeuri la gropi ilegale de pe raza comunei Târgșorul Vechi.

Vă reamintim că senatorul Aurel Oprinoiu a fost și el intimidat de mafia deșeurilor din Prahova, fiind nevoit să arate că este înarmat. Episodul, parcă desprins din filmele cu mafioți, a fost povestit public. Parlamentarul a fost să verifice cantitatea de gunoaie depozitată ilegal pe câmpul din Târgșorul Vechi, moment în care a fost urmărit cu mașina de un interlop care păzea groapa ilegală, a fost blocat în trafic, s-a apropiat de mașina senatorului, iar când acesta a deschis geamul mașinii, interlopul a încercat să îl lovească, parlamentarul fiind nevoit să arate că este înarmat pentru a scăpa de agresor.

Acesta nu este singurul episod în care interlopi plătiți de această mafie a deșeurilor din Prahova intimidează (au fost și cazuri de infracțiuni cu violență) pe oricine poate interfera cu afacerile ilegale în acest domeniu.

În acest veritabil grup infracțional organizat, tolerat până în prezent de autorități a fost racolat și un infractor condamnat, Radu Adrian Ovidiu, un șantajist cunoscut în județul Prahova care servește contra cost interesele mafiei deșeurilor prin intimidări în spațiul public.

- Reclamă -

Iată imagini cu Ploieștiul îngropat în gunoaie de la ultima criză a deșeurilor!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO 2 morți și 9 asistați medical în urma unui incendiu

Doi oameni au murit, iar alți 9, printre care și un copil, primesc îngrijiri medicale în urma unui incendiu...
Sari la conținut