fonduri europene ploiesti
Primăria Ploieşti beneficiază de fonduri europene prin Programul Asistenţă Tehnică pentru pregătirea unui viitor proiect european de modernizare a zonei centrale, anunţând astăzi că a lansat licitaţia pentru proiectare şi asistenţă tehnică.

Practic, prin POAT 2014-2020, autorităţile locale pot primi fonduri europene pentru pregătirea unor proiecte care, fiind considerate mature, au toate şansele să primească fonduri pentru execuţie în viitoarea sesiune de finanţare de la UE.

Pentru partea de proiectare şi asistenţă tehnică, licitaţia are o valoare totală de de 1,8 milioane de lei. “Primăria Municipiului Ploiești a demarat procedura de achiziție publică pentru un important proiect de investiții. Astfel, obiectivul «Prestări Servicii de Proiectare și Asistență Tehnică Acordată de Proiectant pe  Durata de Execuție a Lucrărilor pentru Proiectul „Pietonizare și Trafic Controlat în  Zona Centrală, Inclusiv Amenajare Piste pentru Biciclete pe Traseele Prioritare din Planul de Mobilitate, Puncte Bike-Sharing, Amenajare Zone Verzi, Zone de Odihnă, Zonă Spectacole, Zonă Comerț pentru Evenimente, Iluminat Ornamental, Wi-Fi, Inclusiv Dotări și Echipamente» are o valoarea estimată de 1.811.924,98 lei, fără TVA, termenul de prestare a serviciilor fiind de 4 luni”, a anunţat astăzi Primăria Ploieşti, într-un comunicat de presă.

“Proiectul este finanțat prin POAT 2014-2020 Contractul de Finanțare – Programul de Asistență Tehnică 2014 – 2020, pentru proiectul «Sprijin la nivelul regiunii Sud Muntenia pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021 – 2027 pe domeniile mobilitate urbană, regenerare urbană, infrastructură și servicii publice de turism, inclusiv obiectivele de patrimoniu». Anunțul de participare are nr. CN1046139 din 16.08.2022, iar data limită de depunere este 22.09.2022, ora 15.00”, se mai explică în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here