fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

Primăria Ploieşti pregăteşte parteneriate pentru dezvoltarea mediului de afaceri şi organizarea unor evenimente culturale

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Primăria Ploieşti urmează să semneze parteneriate cu CCI Prahova şi Centrul Judeţean de Cultură, pentru dezvoltarea mediului de afaceri şi atragerea unor investitori, respectiv pentru organizarea unor evenimente culturale comune.

Ambele protocoale de colaborare sunt dezbătute astăzi de Consiliul Local Ploieşti. Primul vizează o colaborare pe teme economice, între Primărie şi Camera de Comerţ şi Industrie Prahova. Proiectul prevede organizarea în comun a unor forumuri de afaceri şi evenimente expoziţionale, cu punerea gratuită la dispoziţie a spaţiilor aferente, promovarea reciprocă a imaginii şi crearea unei baze de date cu privire la spaţiile disponibile în Ploieşti pentru afaceri şi potenţialii investitotri interesaţi.

Totodată, conform datelor din proiectul de hotărâre, CCI Prahova urmează să acorde sprijin municipalităţii prin realizarea, la cerere, a studiilor şi cercetărilor de piaţă necesare întocmirii planurilor de dezvoltare locală, iar cele două părţi ar urma să colaboreze şi pentru „realizarea unor consorţii care, în parteneriat, pot întocmi proiecte cu care se poate aplica pentru obţinerea de finanţări nerambirsabile din programe europene”.

- Reclamă -
Parteneriat pentru organizarea de evenimente culturale

Al doilea protocol discutat astăzi de consilierii locali vizează colaborarea dintre Primăria Ploieşti şi Centrul Judeţean de Cultură Prahova pe tema organizării unor evenimente culturale comune.

Cele două părţi se angajează să participe în mod activ la respectivele evenimente culturale şi la mediatizarea lor, iar Primăria Ploieşti se angajează şi să pună la dispoziţie gratuit spaţiile necesare pentru organizarea acestor evenimente culturale în municipiu. Obiectivele asumate de cei doi parteneri vizează educarea tinerilor şi nu numai în spiritul cunoaşterii şi respectării valorilor culturale naţionale, precum şi oferirea publicului ploieştean a unor alternative de petrecere a timpului liber într-un mod creativ, educativ.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img