Primarul Adrian Dobre acuză societățile care au contract cu primăria Ploiești de lucrări fictive! În cadrul dezbaterii publice asupra proiectului de buget, edilul-șef a atacat Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești că a confirmat lucrări care în realitate nu au fost făcute, deși societățile care au contract cu primăria le-au decontat.

Dobre a spus că banii care vin de la primăria Ploiești nu sunt bine gestionați de RASP și că sunt lucrări făcute pe hârtie, care nu se găsesc în realitate, dar pe care RASP le confirmă, iar astfel se scurg bani către anumite societăți din bugetul local.

Primarul Adrian Dobre a mai spus că cei care verifică activitatea acestor societăți nu o fac corespunzător și că realitatea din teren este alta, iar cei care știu ar trebui să acționeze.

“Am fost personal pe teren împreună cu reprezentanții tuturor acestor societăți și s-a văzut care e realitatea din teren. Dacă doresc sume mai mari, nu este absolut nicio problemă, dar aceste sume să se regăsească pe teren.”, a spus primarul Adrian Dobre în cadrul dezbaterii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here