Candidații însoțiți de susținători au ieșit la lipit afișe noaptea trecută când, la miezul nopții, a început campania electorală pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 11 decembrie.

Un ploieștean susține printr-o postare pe Facebook că incidentele au apărut deja, după ce afișele celor de la PSD ar fi fost rupte. Iată mai jos ce spune ploieșteanul pe Facebook:

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, s-a ferit să comenteze incidentul, declarând că nu dorește să acuze pe nimeni de ceea ce s-a întâmplat:

“Noi am trecut mai departe peste acest lucru. Nu știu ce s-a întâmplat, la zece minute după ce le-am lipit am găsit alt afiș în locul celui pe care îl pusesem noi, dar acum sunt “n-șpemii” de motive pentru care există posibilitatea să nu mai fie al nostru pe panou și să apară altul. Nu stau să comentez asemenea lucruri, pentru că nu mi se pare că într-un afiș stă campania electorală. Constă în program, în oameni, nu e un capăt de țară”, a declarat Bogdan Toader pentru ziarul Incomod.

Bogdan Nica, vicepreședinte al PNL Ploiești, a explicat că echipa liberalilor a găsit afișele rupte ale PSD și că el, personal, l-a sunat pe Bogdan Toader să îl anunțe.

“Vă spun adevărul și vi-l poate confirma domnul președinte Bogdan Toader de la PSD. Ei au venit dintr-o parte, grupul PSD, noi din altă parte. Ne-am salutat civilizat, ne-am urat succes și am mers mai departe. Lucrurile sunt filmate și pozate. Când am ajuns la panoul următor, am văzut un afiș al PSD-ului rupt total și unul parțial, moment în care l-am sunat pe domnul Toader și i-am spus că cineva le rupe afișele și să nu creadă că suntem noi. M-a întrebat dacă n-am văzut cine a făcut asta, dacă n-am filmat și i-am spus că nu. Apoi, la următorul panou am văzut un tip cu o căciulă în cap, dar a fugit și nu l-am recunoscut. L-am sunat din nou pe domnul Toader și i-am spus că și aici au fost rupte afișele PSD. Colegii mei au pus afișe unde era loc liber, nu unde au fost rupte afișele PSD. Necazul este că nu s-a tras la sorți, deci nu știm clar ce poziții avem alocate, așa că fiecare partid își pune afișe unde găsește loc disponibil. Noi am considerat că este firesc să punem pe locul 1, unde am găsit panoul liber, deoarece este poziția de pe buletinul de vot”, a declarat Bogdan Nica pentru ziarul Incomod.

Iată mai jos imaginile postate alături de mesajul ploieșteanului de pe Facebook:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here