Grupul consilierilor locali ai Partidului Social Democrat reacționează în urma deciziei Clubului Sportiv Municipal Ploiești de a-și suspenda activitatea, ca urmare a imposibilității financiare în care se află. PSD Ploiești a emis un comunicat de presă în care îi solicită primarului Adrian Dobre să ia măsuri în acest sens și să depună eforturi pentru ca măcar secțiile pentru copii și juniori să își poată desfășura activitatea în continuare.

Vezi mai jos comunicatul emis de grupul consilierilor locali PSD:

Am aflat cu stupoare despre suspendarea activității Clubului Sportiv Municipal. Situația  singurului club sportiv aflat în subordinea municipalității a ținut agenda publică a ploieștenilor astfel încât puteam ușor ajunge la concluzia că sportul a devenit cel mai important subiect din oraș. Bâlbele administrației ploieștene din ultimele trei luni au intrat deja în cotidian.
Săptămâna trecută ati informat ploiestenii, prin comunicate de presă, cum a fost salvată activitatea CSM și de faptul că toate echipele clubului au fost înscrise în campionate, existând speranța unei normalități.
Peste doar câteva zile am constatat că asistăm la o altă minciună marca Adrian Dobre. În realitate, sportivii și antrenorii nu au fost plătiți, iar ieri am aflat că toate secțiile sportive și-au suspendat activitatea.
Suntem consternați de “grija” și de “respectul” pe care le acordați sportivilor din orașul Ploiești și nu putem înțelege cum în lunile de când ați fost ales să păstoriți activitatea municipiului nu ați reușit să găsiți o soluție pentru deblocarea activității CSM. Promisiunile din campania electorală le-ați aruncat deja la coș, domnule primar ! Nu la cel de baschet, ci la cel de gunoi.
Vă solicităm însă să încercați să găsiți soluția pentru ca măcar secțiile pentru copii și juniori, copiii Ploieștiului, să își poată desfășura activitatea. Măcar în ceasul al 12-lea asumați-vă responsabilitatea pentru semnarea documentelor care să rezolve această problemă.
Înțelegem că de sportul de performanță nu vă pasă, deși ar trebui, și că acceptați cu seninătate să văduviți Ploieștiul de spectacolele sportive.
Dar copiii TREBUIE să facă sport, TREBUIE să se dezvolte sănătos, TREBUIE să ducă numele Ploieștiului în competițiile sportive.
Altfel, nu înțelegem cum vă veți putea uita în ochii copiilor pentru a le spune că dumneavoastră nu iubiți sportul și nici sportivii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here