fbpx
luni, mai 20, 2024
spot_img

Raul Petrescu a primit amenințări cu moartea la adresa lui și a familiei. Candidatul a depus plângere penală

Citește Și

- Reclamă -
Raul Petrescu, candidatul UNPR pentru Primăria Ploiești a primit amenințări cu moartea, la adresa sa și a familiei sale! Totul s-a întâmplat în spațiul public, pe pagina de Facebook Ploieștiul Meu, unde utilizatorul Ionut Molea a reacționat la o știre distribuită care îl viza pe Raul Petrescu, spunând că își dorește moartea lui Raul Petrescu, dar și a copilului său.
„Poate moare în curând și scăpăm de el… că numai moartea lor ne salvează de oameni de-ăștia”, este unul din comentariile lui Ionuț Molea, care este fost angajat al unui trust media local care s-a închis în urmă cu câțiva ani, Alpha TV și Telegraful de Prahova.
Sâmbătă seară, Raul Petrescu a depus o plângere penală la Secția nr. 2 Poliție Ploiești, în care a reclamat amenințările și injuriile pe care le-a primit. Cu toate acestea, Petrescu nu-i cere daune morale lui Molea, spunând că nu acest aspect îl interesează.
„Au fost niște amenințări cu moartea, inclusiv la adresa copilului, pe pagina de Facebook Ploieștiul Meu. A șters comentariile, dar am avut print screen-uri pe care le-am lăsat celor de la Secția nr. 2 Poliție. Lucrul cel mai intolerabil a fost să își dorească moartea copilului, care nu are nicio legătură, moartea mea, a formulat amenințări, insulte, jigniri. Bineînțeles că am luat atitudine. Nu mi-am retras plângerea, dar nu m-am constituit parte civilă, iar pentru el acesta este un lucru bun, dar nu mă interesează să iau bani. Nu voi tolera niciodată ca fiul meu sau familia mea să fie amenințate cu moartea. Totul are o limită, iar această limită a fost depășită acum. Nu vreau răul nimănui, dar nici nu pot trece peste această „ieșire” pe care M.I. a avut-o pe o rețea de socializare”, a declarat Raul Petrescu.
Ulterior, Ionuț Molea și-a cerut scuze în spațiul public, tot printr-o postare pe Facebook:
„În mod public și oficial vreau să îmi cer scuze față de anumite persoane pentru modul meu de comportament și pentru ceea ce am scris în postările mele, referitor la candidatura lui Petrescu Raul Alexandru. Am fost mai dur, mai răutăcios în postările mele și de aceea vreau să îmi cer scuze față de aceste persoane: îmi cer scuze față de candidatul Petrescu Raul Alexandru, față de Laura Petrescu (n.r.: soția candidatului) și față de Petrescu Violeta (n.r. mama candidatului). Fiind cuprins de o anumită stare și agitație referitor la campania electorală pentru alegerile locale din acest an 2016, am postat câteva comentarii mai neadecvate ca limbaj, dar nu amenințător la persoanele menționate mai sus. În modul cel mai sincer, regret comentariile mele postate și promit să nu mai afișez și să lezez personalitatea și activitatea unor oameni, care în definitiv, în speță candidatul Petrescu Raul Alexandru, candidează pentru funcția de primar al Ploieștiului.”, a fost reacția ulterioară a celui acuzat de Raul Petrescu.
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Căutarea Google a primit o actualizare – Partea 2

Acum poți căuta orice pe ecranul telefonului tău Android fără să schimbi aplicațiile.Citește și: Căutarea Google a primit o...
Sari la conținut