Ziarul Incomod vă prezintă astăzi dovada faptului că în sălile de curs de la Școala de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina sunt șoareci! Acest fapt a fost sesizat prima dată de către Sindicatul Polițiștilor din România „Diamantul”, care a înaintat o sesizare către Ministerul Afacerilor Interne și către Inspectoratul General al Poliției Române în care reclama mai multe aspecte grave referitoare la școala de agenți din Câmpina, printre care prezența șoarecilor și șobolanilor în sălile de clasă, în dormitoare și în cantină, dar și mâncarea alterată care este oferită elevior.

CITEȘTE și Dezvăluiri șocante: șobolani și mâncare alterată la Școala de Poliție din Câmpina

Reprezentanții Școlii de Poliție au negat vehement toate aceste ipostaze, dar nu a trecut mult timp și un alt scandal a izbucnit săptămâna trecută, miercuri, când mai mulți elevi ai școlii au ajuns la spital. În timp ce elevii susțin că li s-a făcut rău de la mâncarea școlii, încă o dată reprezentanții unității de învățământ au contrazis și această ipoteză, susținând că elevii au mâncat din afara unității. În același timp, reprezentanții Centrului Medical de Diagnostic, Tratament Ambulator și Medicină Preventivă dau vina pe stres și emoții ca o cauză a faptului că elevii respectivi s-au îmbolnăvit și au ajuns la Spitalul Municipal Câmpina.

CITEȘTE și:

Directorul CMDTA Ploiești dă vina pe stres în cazul elevilor bolnavi de la Școala de Poliție

Nouă elevi ai Școlii de Poliție de la Câmpina au ajuns la spital

Reprezentanții Sindicatului Polițiștilor din România „Diamantul” au publicat în seara aceasta imagini cu șoareci într-o clasă de la Școala de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina și iată cum, deși reprezentanții școlii au negat vehement această posibilitate, acum vine și dovada. În această situație ne gândim că poate acesta nu este singurul caz în care reprezentanții școlii au mințit în momentul în care au susținut că și alte aspecte negative din școală nu sunt în realitate atât de grave.

Inclusiv reprezentanții sindicatului au fost ironici la adresa purtătorului de cuvânt al școlii, prin mesajul alăturat filmării care a fost făcută publică pe contul de Facebook al sindicatului.

Vezi mai jos filmarea publicată de reprezentanții sindicatului:

Vezi mai jos mesajul reprezentanților Sindicatului Polițiștilor din România „Diamantul”:

printscreen sindicatul diamantul soareci campina

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here