Un tânăr de 20 de ani a fost agresat de patronul unui magazin din Ploiești. Cei doi au avut un conflict, după ce clientul a venit să ceară bon a doua zi după ce cumpărase mai multe produse. 

 

“La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 09:30, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un tânăr despre faptul că ar fi fost agresat și amenințat de administratorului unei societăți comerciale din municipiu.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că, în jurul orei 09:15, tânărul în vârstă de 20 de ani s-ar fi deplasat la o societate comercială din municipiu pentru a cere lămuriri administratorului acesteia cu privire la faptul că în ziua precedentă nu i-a fost eliberat bon fiscal pentru bunurile achiziționate, între cei doi având loc un conflict spontan.

În urma evenimentului, apelantul a solicitat să fie transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști pentru clarificarea situației de fapt, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a transmis IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here