cet brazi termoficare prahova apa calda ploiesti
Consiliul Local Ploieşti a aprobat marţi acordarea unui nou avans către operatorul Termo Ploieşti, în valoare de un milion de lei, pentru plata gazelor. Societatea ar urma să aibă materia primă asigurată până pe 7 decembrie, după care autorităţile îşi pun speranţele într-un ajutor de la Guvern.

Într-o şedinţă extraordinară convocată marţi, Consiliul Local a aprobat plata unui avans din subvenţie către operatorul de termoficare.

Astfel, Termo Ploieşti ar urma să încaseze un milion de lei sub formă de avans, care vine după alte două avansuri, de cinci şi respectiv şapte milioane, un împrumut pe un an în valoare de 10 milioane şi un capital social de 3,5 milioane asigurat la înfiinţare. Până acum societatea nu a început să încaseze venituri din activitatea curentă.

Banii de la buget au fost acordaţi pentru a ajuta operatorul să cumpere gazele necesare în CET. Calculele, raportate la consumul actual, arată că Termo Ploieşti ar urma să aibă gazele asigurate cât să încheie cu bine ziua de 6 decembrie, a estimat primarul Andrei Volosevici, răspunzând întrebărilor unui consilier local. Edilul a precizat că administraţia locală îşi pune toate speranţele într-un sprijin de la Guvern, care ar putea veni în această minivacanţă şi ar urma să asigure necesarul pe o perioadă mai lungă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here