fbpx
sâmbătă, decembrie 2, 2023
spot_img

Tichetele sociale pentru grădiniță: cum le puteți obține

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

De la finalul lunii în curs, ploieștenii care au dreptul să beneficieze de tichete sociale pentru grădiniță încep completarea formularelor care trebuie depuse în acest sens. Formularele se depun la sediul Administrației Serviciilor Social Comunitare, instituție subordonată Primăriei Ploiești.

Toate informațiile necesare le regăsiți în comunicatul de presă de mai jos, emis de Primăria Ploiești:

Primăria Municipiului Ploiești, prin Administrația Serviciilor Sociale Comunitare,  informeaza cetațenii  ca incepand cu data de 29.02.2016, va derula activitatea de distribuire a formularelor de cerere si declarație pe propria raspundere pentru acordarea stimulentului educational, sub forma de tichet social, pentru anul scolar 2015 – 2016,  in conformitate  cu prevederile Legii nr. 248/2015 privin stimularea participarii in invatamantul prescolar a copiilor proveniti din familii defavorizate la sediul din Ploiesti, str.Postei, nr. 6 prin Serviciul  Prestatii Sociale.
Menționăm că formularele/declaraţiile pe propria răspundere necesare acordării stimulentului educational pot fi accesate şi pe www.asscploiesti.ro sau www.ploiesti.ro .
Depunerea formularelor pentru acordarea tichetului social pentru gradinita, se va face incepând cu data de 29.02.2016 , la sediul Administratiei Serviciilor Sociale Comunitare din Ploiesti, str.Postei, nr.6, in zilele de luni, miercuri si joi in intervalul orar 9,00 – 12,00 si marți in intervalul orar  13,00 – 16,00 .
Informaţii suplimentare privind condițiile de acordare  ale acestui stimulent educational, puteți obține de pe site-ul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, sau  la numarul de telefon 0244-384920 int.8.
- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei copii au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea lor a fost alertată poliția

Trei copii de 11, 14 și 16 ani au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea...
spot_img