Bărbatul care și-a bătut copiii cu bestialitate și s-a filmat în timp ce făcea acest lucru a fost reținut! Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați, comisar șef de poliție Costin Gabriela, a declarat pentru ziarul Incomod că miercuri seară, 3 aprilie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi va fi dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul este acuzat de trei infracțiuni, violență în familie, amenințare și rele tratamente aplicate minorului, dosarul fiind instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci. Instanța Judecătoriei Tecuci va decide astăzi, 4 aprilie, dacă bărbatul va fi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Reamintim că după ce bărbatul s-a filmat în timp ce își lovea cu cruzime cei doi copii mici, a trimis filmarea mamei copiilor, care muncește în străinătate. Femeia a alertat autoritățile și a fost obținut un ordin de protecție pentru cinci zile, iar micuții au fost duși la un centru specializat. Agresiunea a avut loc în localitatea Nicorești din județul Galați.

Vezi mai jos imaginile filmate de bărbatul care își lovește copiii. Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here