Primarul Adrian Dobre a fost  miercuri ținta unor atacuri dure venite din partea consilierilor locali PSD.

Astfel, în cadrul unor conferințe de presă, social-democrații au criticat modul în care Cristian Nica a fost demis de către primarul Dobre din funcția de directorul CSM Ploiești.

Totodată,  Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, și viceprimarul Cristian Ganea, președintele PSD Ploiești, au vorbit pe tema Parcului Municipal Vest și despre Târgul de Crăciun organizat în acea zonă de agrement.

”Consilierii PNL au blocat la un moment angajările în Parcul Municipal Vest care era de la început verde și frumos.  Parcul a fost transformat într-un mic deșert la acea vreme tocmai pentru că nu avea cine să îl îngrijează.  Am fost criticați, dar acum se pare că Asociația Municipiilor a dat un premiu domnului Primar care acum se laudă că a plantat singur copaci și l-a revigorat”, a susținut viceprimarul Ganea.

”Vom solicita să ni se spună în ce condiții a fost realizat Târg de Crăciun, cât a costat primăria acest Târg de Crăciun, cine este persoana care desfășoară activitate acolo și bineînțeles toate întrebările care au fost puse în presă”, a precizat Bogdan Toader.

Consilierii locali Sorin George Botez și Ștefan Dănescu au prezentat în cadrul conferinței de presă mai multe nereguli legate de contractul dintre Primăria Ploiești și societatea care se ocupă de consultanță pe tema fondurilor europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here