fbpx
duminică, aprilie 14, 2024
spot_img

VIDEO – Copil supus unor adevărate orori în curtea unei grădinițe

Citește Și

- Reclamă -
Un caz cutremurător s-a petrecut în urmă cu câteva săptămâni în comuna Merișani, din județul Argeș, chiar în curtea unei grădinițe, din satul Borlești.

Un copil în vârstă de 8 ani a fost supus la acte de tortura, umilire și chiar abuzuri sexuale de către mai mulți copii, adolescenți și posibil chiar și un adult.

Pe lângă aceste acte de cruzime care se pot observa în filmulețele de mai jos, acest copil a mai fost supus și altor torturi greu de imaginat. Mai exact, un copil din cei prezenți a fost filmat în timp ce povestea și alte întâmplări din acea zi. Numai că acel filmuleț nu îl vom difuza pentru a-i proteja identitatea, dar vă prezentăm cele spuse de acel copil, care doar a participat la cele întâmplate, fiind un fel de martor. Acesta povestește că un alt copil s-a dezbrăcat și la pus să-i lingă organele genitale. Tot acel, să-i zicem copil, a urinat pe el, iar un altul mai mare l-a ridicat  și l-a trântit de pământ, povestește martorul acestor torturi, relatează financiarpress.ro

- Reclamă -

ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional.

Deși aceste imagini au ajuns în spațiul public și rudele copilului au depus plângeri și sesizări la poliție și la Protecția Copilului, potrivit financiarpress.ro se pare că nimeni nu face nimic pentru a rezolva această problemă.
Citește articolul complet aici.
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO 2 morți și 9 asistați medical în urma unui incendiu

Doi oameni au murit, iar alți 9, printre care și un copil, primesc îngrijiri medicale în urma unui incendiu...
Sari la conținut