fbpx
duminică, martie 3, 2024
spot_img

VIDEO – IGSU a numit șefi noi la ISU Prahova. Totodată au fost anunțate și primele măsuri după tragedia de la Ferma Dacilor

spot_img

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Arafat a prezentat, astăzi, primele concluzii ale controalelor făcute la ISU Prahova după tragedia de la Ferma Dacilor, distrusă într-un incendiu puternic în care au murit opt oameni.

Arafat a mai spus că o modificare legislativă din anul 2011 a disociat partea de clasificare a unui amplasament din punct de vedere al confortului de partea de autorizaţie de construcţie, lucru de care a profitat administratorul de la complexul turistic Ferma Dacilor.

Noul șef al ISU Prahova este  colonelul Claudiu Florentin Zamfir, șeful Direcției planificare, exerciții și verificare a stării excepționale din IGSU.

Totodată a fost numit și lt col. Bogdan Negru, în funcția de șef inspecție prevenire ISU Prahova, până acum fiind adjunctul șefului de la ISU Brașov.

- Reclamă -

În cardrul conferinței de presă s-a menționat că la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova sunt anumite probleme, motiv pentru care foştii şefi ai instituției s-au pensionat în urmă cu doi ani, plecând din serviciu „nu cu voia lor”. 

Citește și : Șeful ISU Prahova a demisionat, la cererea lui Arafat, după tragedia de la Ferma Dacilor

„Vreau să subliniez un lucru. Fostul inspector-şef şi fostul prim-adjunct s-au pensionat, plecând din serviciu, nu cu voia lor. Deci, la ISU Prahova se ştia că sunt anumite probleme, motiv pentru care au plecat primii doi de la nivel de conducere. Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu aproximativ doi ani. Normal, nu ştiam de situaţia specifică a Fermei Dacilor, dar au fost eliminate persoane din sistem, prin trecerea în rezervă, ştiind că există anumite probleme acolo”, a afirmat Arafat, în conferinţa de presă.

Conferința de presă IGSU poate fi urmărită aici :

- Reclamă -

Citește și : Mesaj sfâșietor al supraviețuitorului care și-a pierdut tată și frații în incendiul de la Ferma Dacilor

author avatar
Oana Stoica Jurnalist
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut