Primăria Câmpina dorește realizarea unei investiții ambițioase, chiar în centrul orașului. Prin fonduri europene, municipalitatea va realiza un pasaj subteran pentru traficul auto, cu parcare, în timp ce la suprafață va fi amenajată o mare zonă pietonală.

Numai că în mediul online circulă tot felul de supoziții alarmante, ba chiar oamenii au primit și pliante prin care sunt avertizați că prin respectivul pasaj va fi deviat traficul de pe DN 1, existând chiar riscul ca blocurile să fie dărâmate.

“Panică” a fost cuvântul folosit în mod repetat de primarul din Câmpina, independentul Alin Moldoveanu. Acesta a organizat o conferință de presă în care a susținut că postările din mediul online sunt făcute de conturi false și că rolul atât al acestora, cât și al pliantelor împărțite oamenilor, este acela de a crea panică prin lansarea unor ipoteze neadevărate.

„Un grup de oameni, în zona centrală și nu numai, dar și în mediul online – și aici vreau să fac referire la conturile false -, a creat panică în municipiul Câmpina cu privire la acest PUZ” – au fost primele declarații făcute de edilul șef.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru proiectul care include și pasajul subteran a fost publicat pe site-ul Primăriei Câmpina și este supus dezbaterii publice până la data de 13 august.

Fiind vorba despre un proiect pe fonduri europene, implementarea acestuia ar trebui să dureze maxim doi ani, cu posibilitate de prelungire încă un an.

Vezi mai jos integral mesajul transmis de primarul orașului Câmpina în cadrul conferinței de joi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here