fbpx
joi, septembrie 28, 2023
22.9 C
Ploiești
spot_img

UAP Prahova continuă protestele. „Vom ieşi în stradă oricât va fi nevoie!”

Citește Și

- Reclamă -
După protestul desfăşurat joi în faţa sediului Consiliului Judeţean Prahova, conducerea Uniunii Asociaţiilor de Proprietari Prahova a anunţat că va continua să organizeze astfel de manifestări în stradă, până la reluarea alimentării cu apă caldă.

Protestul de joi, ţinut în faţa Palatului Administrativ, a fost doar primul, anunţă preşedintele UAP Prahova, Eugen Cristescu. Acesta a făcut un apel public către ploieştenii afectaţi de oprirea alimentării apei calde, solicitându-le să iasă în stradă într-un număr cât mai mare, pentru a-şi striga nemulţumirea. „Concluzia mea este că va trebui să mai ieşim în stradă şi să ieşim şi mai mulţi, pentru că situaţia nu este rezolvată”, a afirmat Eugen Cristescu.

VIDEO: Ploieștenii au ieșit în stradă să ceară apă caldă. Șefii Consiliului Județean au spălat putina

- Reclamă -

„Suntem nişte nebuni care ieşim în stradă şi cerem drepturile pentru toată lumea, iar cu această ocazie fac apel la toţi să iasă în stradă şi să nu se mai ascundă după Facebook. Tragem pentru toată lumea, dar să existe şi implicare. Vom face în continuare demersuri şi trebuie să le facem cât mai mulţi”, a adăugat preşedintele UAP Prahova.

La mitingul de joi au participat aproximativ 50 de ploieşteni, sub aşteptările iniţiale ale organizatorilor, care estimaseră peste 1.000 de participanţi. Chiar şi aşa, protestatarii prezenţi au fost foarte vocali, scandând „Fără apă și căldură/Nu ieșiți din Prefectură” sau „Iulian, ieși un pic/Am pus apă în ibric”.

Andrei Volosevici: “Soluţia este să preluăm CET Brazi şi să găsim un operator capabil”

- Reclamă -

Un grup restrâns a intrat în Palatul Administrativ, fiind primit la discuţii de prefectul judeţului, în condiţiile în care oamenii din conducerea Consiliului Judeţean nu erau prezenţi. După asta, protestatarii s-au îndreptat către sediul administraţiei locale, unde au fost primiţi de primarul Andrei Volosevici şi viceprimarul Daniel Nicodim. În urma discuţiilor, care au vizat şi intenţia de organizare a unor noi proteste, primarul a dat asigurări că autorităţile locale vor acorda autorizaţiile necesare.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Zeci de percheziții în Prahova și alte județe, pentru prinderea unor hoți

41 de percheziții au fost efectuate joi, 28 septembrie, în Prahova, dar și în alte județe pentru prinderea unor...