Individul care a bătut cu bestialitate o bătrână în vârstă de 78 de ani din Ploiești este din comuna Dumbrava, satul Zănoaga, spun oamenii care îl cunosc. Bărbatul se pare că are la activ mai multe furturi din locuințe și a reușit să terorizeze un sat întreg.

Informațiile au fost primite la redacție de la localnici după ce ziarulincomod.ro a publicat în premieră știrea legată de femeia tâlhărită și bătută vineri seară, în zona de sud a oralului.

”Confirm ca este din Zănoaga, îl cheamă Stroe George Valentin”.

”Băiatul este din comuna Dumbrava sat Zănoaga. Vă rugăm să vorbiți mai departe la Poliție să îl rețină că ne-a terorizat pe toți în satul ăsta. Intră peste tine în casă, dar nu se poate așa ceva, ne e frică și ziua să mai ținem ușa neîncuiată. Să îl aresteze, că acolo e locul lui, la pușcărie!!!!”.

”Sunt din sat cu el și a tâlhărit foarte mulți bătrâni intrând peste ei în case, iar ultima întâmplare a fost săptămâna trecut, intrând peste o femeie cu  doi copii. Poliția nu face nimic. A mai fost luat tot la Ploiești acum două, trei săptămâni”.

”Foarte periculos și nu ințelegem de ce nu îi face nimeni nimic. A furat și 7, 8 mii de lei de la bătrânii din sat. Vor să omoare pe cineva ca să-l poată aresta”.

”Acel individ e un hoț, un nenorocit care încă e în libertate”

Este doar o parte dintre mesajele primite la redacție din partea oamenilor disperați de bărbatul care, spun ei, le-a făcut viața un coșmar.

Bărbatul incriminat a fost prins de către un taximetrist din Ploiești care a văzut cum bărbatul acuzat acum lovea cu sânge rece o bătrână căreia voia să-I fure banii. Tâlhăria s-a petrecut vineri noapte, în jurul orelor 22.30, pe o stradă din zona de sud a Ploieștiului.  Bătrânica, în vârstă de 78 de ani, a fost salvată de un taximetrist care a asistat la scenele cumplite.

Martorul povestește că femeia era ținută de către agresor cu capul la subraț, iar cu cealaltă mână o lovea în față.

Bărbatul a fost dus la sediul Poliției pentru audieri.
Biroul de Presă al Poliției Prahova nu a dat informații cu privire la antecedentele agresorului și nici dacă acesta a fost reținut sau lăsat în libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here