Ploieștiul riscă să înceapă să pută. Mult mai rău decât pute acum. Nu din cauza rafinăriilor, ci din cauza gunoaielor. Adică ne-a cam trecut săgeata (nu glontele) pe la ureche, eram în pericol ca Rosalul să nu mai ridice gunoaiele din oraș. Pentru moment Rosal și Vitalia, au promis să semneze un nou act adițional la contract, astfel încât gunoiul să fie ridicat, urmând ca diferenţele la cheltuieli să fie suportate pentru o perioadă de către Rosal. Acest acord ar urma să fie valabil timp de o lună. Am scăpat pentru o lună.

Numai că ieri, ca să nu rateze ocazia, primarul Dobre și-a pus tunurile pe ministrul mediului, Grațiela Gavrilescu care este ploieșteancă. Pe care o ceartă rău de tot într-un comunicat de presă că, deși are pârghiile necesare, se uită în zare după relocare de berze și nu face nimic la Plooiești cu gunoiul. Prima rundă Dobre-Gavrilescu, câștigată de Dobre.

Și tocmai când se admira în oglindă ca Rocky în filmul cu același nume, pac, vine bucata din fundul curții. Din partea consilierilor ALDE. Tot într-un comunicat de presă. În care aceștia cer de îndată demisia primarului pentru incompetență. Din aia crasă. Comunicatul se încheie apoteotic cu ”Demisia! Demisia! Demisia!”. Adică de trei ori demisie așa cum, din postura de ministră a mediului, putem spune că Grațiela Gavrilescu este de trei ori femeie.

Perfect de acord cu acei consilieri ALDE. Ca să-i citez: Demisia! Demisia! Demisia! Dar toți. Toți din Consiliul Local, toți șefii de servicii din Primărie. Vă certați de când s-au terminat alegerile locale prin comunicate, vă luați la caterincă prin consiliul local, frecați the dude cu abnegație și respect și vă treziți în al 20-lea ceas că lucrurile nu merg în orașul ăsta. Plin de gropi, cel mai poluat, curând sufocat de gunoaie, cu o echippă de fotbal de care vă pasă doar dacă iese ceva, cu un pasaj care a fost construit mai greu ca piramidele, cu un parc de trei lei unde miroae a balegă și unde ai umbră doar dacă e noapte afară. Și aveți tupeul și pretențiile să ziceți că X sau Y să-și dea demisia? Asta arata doar cât de proști ne credeți. Și aici aveți dreptate: proști suntem că vă tot votăm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here