Foto cu caracter ilustrativ

UPDATE. Ies la iveală noi informații despre scandalul de sâmbătă din cartierul Mimiu. O familie de români ținea o petrecere pentru aniversarea unui copil de trei ani, când mai mulți copii rromi au început să arunce cu pietre în curte. Tatăl copilului aniversat a mers să discute cu părinții copiilor care aruncau în pietre, iar pe moment nu a izbucnit niciun scandal.

Ulterior, însă, oamenii s-au trezit cu mai mulți rromi la poartă, veniți să facă scandal și să-i bată. Bărbatul avea o macetă în curte, care nu era ascuțită, dar a apucat-o, moment în care unul din rromi a vrut să i-o smulgă din mână și astfel s-a tăiat la mână.

De asemenea, potrivit unor surse, femeia care a fost transportată la spital cu traumatism cranio-cerebral în realitate a simulat un leșin, moment în care s-a lovit la cap în timp ce s-a aruncat la pământ. Femeia este rudă cu copiii rromi care au aruncat cu pietre.

Proprietarul casei și socrul său, dar și doi dintre scandalagii au fost amendați la Legea 61/1991 privind tulburarea ordinii și liniștii publice.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Scandal cu săbii în cartierul Mimiu din Ploiești! Sâmbătă, 11 mai, în jurul orei 16.30, un apel la 112 anunța că între două familii de rromi a izbucnit un scandal pe Bulevardul Petrolului din Ploiești.

Se pare că o familie serba un eveniment, când mai mulți copii au început să arunce cu pietre în curte. Capul familiei a mers la părinții copiilor, întrucât îi cunoștea, dar acolo a izbucnit un adevărat scandal, cu îmbrânceli, lovituri și imobilizări la nivelul solului.

Potrivit raportului Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, un bărbat în vârstă de 40 de ani a suferit o plagă prin tăiere cu sabia în zona palmară stângă, iar o femeie în vârstă de 32 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral. Ambii au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. De asemenea, în urma scandalului a fost rănit și un băiat în vârstă de 13 ani, care a suferit escoriații pe spate și a fost transportat la Spitalul de Pediatrie.

Poliția face cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe. De asemenea, un bărbat a fost sancționat contravențional la Legea 61/1991 privind tulburarea ordinii și liniștii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here