fbpx
luni, aprilie 22, 2024
spot_img

VIDEO Ultima stradă fără iluminat public din Ploiești, luminată parțial

Citește Și

- Reclamă -
„S-a făcut lumină” parțial și pe ultima stradă care rămăsese fără iluminat public din Ploiești. Stâlpul de pe mijlocul străzii a fost racordat și este acum funcțional, însă în capătul străzii este în continuare beznă.

Reporterii Ziarului Incomod au mers la sfârșitul lunii aprilie pe Aleea Scărișoarei, singura stradă fără iluminat public din Ploiești, pentru a vedea exact cum este situația pe alee. Strada este amplasată în apropiere de intersecția Cioceanu, venind dinspre centru, este ultima stradă pe partea stângă până în intersecție.

În fotografiile și filmarea pe care le atașăm mai jos, se vede cum singura sursă de lumină pe strada respectivă venea de la strada principală. Înaintând însă pe alee, se poate observa în imagini că strada era la finalul lunii aprilie în beznă totală.

- Reclamă -

Ulterior, jurnaliștii Ziarului Incomod au contactat-o pe city managera Simona Albu, pentru a afla dacă Aleea Scărișoara este inclusă într-un proiect de modernizare prin care să fie iluminată public.

Potrivit city managerului Albu, după ce reporterii noștri s-au interesat de subiect, a luat legătura cu reprezentanții Regiei Autonome de Servicii Publice (RASP) Ploiești pentru a se identifica soluții.

Câteva zile mai târziu, stâlpul de iluminat aflat la jumătatea străzii a devenit funcțional, însă pe aleee s-a făcut lumină doar parțial, întrucât stâlpul din capătul străzii este amplasat în curtea unui ploieștean.

- Reclamă -

Potrivit Simonei Albu, la ora actuală municipalitatea verifică dacă stâlpul este amplasat legal în curtea respectivului om, situație în care i se va cere acordul pentru folosirea acestuia sau, în caz contrar, se vor lua măsurile legale care se impun.

Mai jos atașăm o fotografie cu strada în urma reparațiilor făcute:

 - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

PSD Prahova: Iulian Dumitrescu anunță că doreste să candideze din nou pentru aceeaşi funcție despre care procurorii spun că i-a adus beneficii ilegale de...

PSD Prahova a emis un comunicat de presă ca reacție la faptul că Iulian Dumitrescu, președintele suspendat al Consiliului...
Sari la conținut