fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Lebede și bărcuțe pe Dâmbu… N-apucăm noi ziua aia

Citește Și

- Reclamă -

”Guvernul ia în calcul realizarea unor lucrări hidrotehnice noi în bazinul hidrografic Ialomița-Prahova, pe pârâul Dâmbu, în amonte de Ploiești, pe segmentul localităților Băicoi, Cocorăștii Mislii, Păulești, amenajări care vor diminua semnificativ pagubele provocate de viituri în municipiul Ploiești.”-dintr-un comunicat al Guvernului României.

Prin urmare scăpăm de viituri în Ploiești. E un lucru foarte bun, n-o să se mai inunde curțile oamenilor la fiecare ploaie mai serioasă. Dar, sincer, la cum arată Dâmbu, cel puțin în zona Oborului, nici n-ai zice că e așa periculos. La cât de neamenajat este…

- Reclamă -

Poate ar trebui să facă Guvernul și un proiect de reamenajare a Dâmbului. Că dacă țin bine minte, pe vremuri de mult trecute, Primăria Ploiești își propusese la un moment dat să facă din Dâmbu o miniveneție. Cu bărci de agrement și lebede care să-ți ridice feng-shui-ul la cele mai înalte cote.

Între timp bărcile au dispărut mai ceva ca flota, lebedele probabil s-au deghizat în porumbei, iar Dâmbu arată ca o minisomalia, nicidecum miniveneție. Dar e bine că nu vom mai avea viituri. În rest, rămâne cum am stabilit, merge și așa.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un bărbat a fost împușcat de polițiști după ce i-ar fi ameninţat cu un topor 

Joi seară, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 4 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 22.30,...
Sari la conținut