Dragă domnule Vaida, îndrăznesc să vă deranjez din comanda pe care o executați la nivelul de șef al Poliției Locale din cauza unei flegme. Da, o flegmă m-a determinat să vă spun următoarea poveste, cu gândul că data viitoare puteți fi chiar dumneavoastră o victimă.

Precum ați observat, nici eu nici ziarul Incomod nu am intrat în detaliile picante ale avansurilor dumneavoastră tip Don Juan pe care le-ați dedicat unei subalterne și care s-au transformat destul de repede în articole din Codul Penal. Ne-am gândit că ar include o bună bucată din viața dumneavoastră personală care nu este de interes public. Însă nu am putut să nu remarc atitudinea dumneavoastră obedientă de paznic al lui Adrian Dobre în puținele întâlniri pe care primarul le-a avut cu ploieștenii în diverse cartiere. Erați în timpul dumneavoastră liber, e drept, și chiar de apreciat: decât o hărțuire sexuală mai bine o plecăciune spre dosul primarului.

Astăzi, 15.10.2018, o tânără doamnă cititoare de Incomod și de Facebook-ul subsemnatului mi-a trimis în jurul orelor 9:00 câteva fotografii cu un participant la trafic, denumit în continuare căruță. Scriu așa ca dumneavoastră, militar de carieră obișnuit cu rapoarte și raportări, să înțelegeți mai bine. Tânăra doamnă care citește presa și Facebook-ul subsemnatului a observat nenumăratele postări și articole care arată cât de infect este acest oraș (nu mai spun că aveți și Birou pentru Protecția Mediului iar oamenii nu prea erau lăsați să își facă treaba, știți dvs. mai bine, dacă domnul președinte al CJ Prahova este avocatul gunoaielor dvs. parcă ați fi fanul lor sau cel puțin al directorului Rosal Ploiești) și s-a gândit să facă poze respectivului participant la trafic, denumit în continuare căruță. În timp ce doamna făcea poze, conducătorul atelajului (vedeți ce bine ne înțelegem?) a efectuat brusc manevra de întors capul spre stânga și ulterior a adresat injurii doamnei dar i-a lăsat și o amintire de neuitat și anume una bucată flegmă pe geam. Apoi și-a văzut liniștit de drum în orașul european Ploiești –smart city- în care instituția pe care o conduceți toacă mulți bani publici pentru protecția locuitorilor.

Să știți că în opinia mea acea flegmă a ajuns pe instituția pe care o conduceți. Există destui oameni competenți acolo dar din câte înțeleg eu nu prea sunt lăsați să își facă treaba, dvs. fiind mult mai interesat să opriți scurgerile de informații, să vă păstrați funcția și să fiți umbra lui Dobre la Ploiești asta când nu vă gudurați bucuros pe lângă consilierul domnului primar, Eugen Prună.

Din câte știu eu și pe cuvânt că nu stau să verific, pentru că sunt atribuțiile dvs. nu ale mele, încă de pe vremea primarului Emil Calotă este o Hotărâre a Consiliului Local care interzice în Ploiești accesul căruțelor, singura excepție fiind strada Apelor. Acum se lucrează la un proiect pentru interzicerea totală a accesului căruțelor în tot Ploieștiul.

Vă rog respectuos să vă aplecați și asupra problemei acestui oraș, care intră fix în atribuțiile instituției pe care momentan o conduceți. Promit că la acțiunea Poliției Locale reporterii Incomod vor fi prezenți și vă vor lăuda pentru că vă faceți treaba! Adică vă șterg eu flegma asta urâtă de pe obrazul instituției.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here