Astăzi, miercuri 16.05.2015, în ședința Consiliului Local, cei de la PSD și ALDE s-au opus aprobării bugetului TCE, ceea ce a generat un val de nemulțumiri, pe bună dreptate, în rândurile angajaților TCE care amenință cu greva.

În motivația refuzului, consilierii PSD-ALDE au cerut primarului Adrian Dobre demararea unei anchete și sesizarea organelor abilitate, după apariția în presă a unor înregistrări în care se vorbea despre furturile de combustibil și alte materiale din interiorul TCE. O prostie!

Înregistrare bombă! Cum se fură la TCE Ploiești

Eu am un oarecare respect pentru câțiva consilieri locali PSD-ALDE. Oameni cu frică de Dumnezeu, de DNA. Referitor la Dobre, în opinia mea, este cel mai prost primar al Ploieștiului, ca management, de când sunt eu în presă. Adică din 2004.

Totuși, astăzi, vreau să reamintesc stimaților consilieri locali PSD și ALDE că furăciunile de la TCE (fostă RATP) au fost și pe vremea PDL, cum afirmă ei, dar și pe vremea PSD-ALDE.

De exemplu Poliția Prahova are o anchetă care vizează dispariția miraculoasă a vreo 20 de tone de motorină în perioada 2012-2016, când PSD și ALDE au condus orașul. Ancheta a pornit de la 2 tone lipsă și a ajuns la 20. Și sunt ceva martori care susțin că s-a furat cu cisterna…

Cu toate acestea, până în prezent s-a votat bugetul TCE fără ca baritai furăciunea investigată de Poliție să fie o problemă pentru PSD și ALDE. Deci ce au făcut azi este o prosteală ieftină, o mutare politică avantajoasă pentru ei dar pe spatele ploieștenilor care folosesc transportul în comun.

Știu, este încă un țăruș bătut în coșciugul carierei politice și administrative al incapabilului primar din acte al Ploieștiului, dar mârlănia lor este de cel puțin același calibru cu prostul management administrativ al lui Dobre… Sunteți cel puțin complici dacă nu co-autori la haosul din Ploiești! Și da, fură și peneliștii, că doar sunt ”la putere în oraș” vorba unui membru PNL Ploiești, dar comparativ cu PSD-ALDE ei încă joacă la amatori!

1 COMENTARIU

  1. TCE sa se sustina financiar singura . Nu sint de acord cu pomenile primite de TCE de la bugetul public al municipiului . Nu doresc sa primeasca reducere la transport nici o categorie de cetateni . Reducerea aceea o plateste toti cei care contribuie la bugetul public al municipiului . Sa se chivernisesca fiecare in casa lui si sa se deplaseze cu bani . Daca nu poate cu bani sa gaseasca alta metoda .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here