politia

De când cu polițistul pedofil, brusc, în Poliția Română, s-a descoperit apa caldă. Doamna ministreasă a internelor s-a burzuluit că nimeni nu a făcut un pas în spate. În ecuație și-a dat cu părerea și Liviu Dragnea, că doar el a adus-o pe Carmen Dan la Capitală scoțând-o din anonimatul în care se scălda la Teleorman.

În prezent șeful pedofilului a fost dat un pas înapoi, iar peste șefii de schimb a căzut cercetarea disciplinară privind modul de instruire la intrarea în serviciu a polițiștilor rutieri. Același lucru l-a pățit și psihologul unității cu privire la activitatea desfășurată.

Și cu asta, gata! Sau nu. Carmen Dan a cerut premierului să-l demită pe șeful Poliției Române. Și i-a recomandat șefului de la Omoruri să facă un pas în spate. Are o obsesie minstreasa cu pasul în spate.

De ce nu dă un exemplu angajaților Poliției Române și să facă dumneaei doi pași în spate? Că tot trebuie să-și recâștige instituția ”încrederea cetățenilor”, după cum s-a exprimat.

Acum o să fie căutați la dinți toți polițiștii nervoși, ăia de beau, ăia de-și bat nevasta, ăia de iau șpăgi… Nu, de ăia cu șpăgile nu s-a zis nimic. Probabil nu-i considerat comportament deviant.

Și uite așa se face curățenie în Poliția Română. Trebuia să apară un pedofil-polițist ca să se vadă că nu toți au ce căuta în uniforma de polițiști. Poate de la poliție, Carmen Dan, brav ministru, se uită și prin ograda Jandarmeriei. Că de când cu protestele #rezist îi tot acuză lumea de abuzuri. Sau trebuie să apară și pe acolo un pedofil?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here