fbpx
duminică, mai 26, 2024
spot_img

Fost ofițer SRI plătit de infractori pentru șantaj și intimidări în dosare penale. Polițiștii cer sprijinul Serviciilor de Informații

Citește Și

- Reclamă -

Mai mulți polițiști și șefi din Poliția Prahova au ajuns să fie anchetați de superiori la comanda unor infractori care plătesc un fals ziarist pentru campanii de dezinformare în spațiul public cu scopul de a induce în eroare organele judiciare și a stopa anchete penale. Prețul unui “articol de presă” calomnios pornește de la un meniu al zilei. Pentru câteva sute de lei, o ciorbă și o porție de cartofi prăjiți, pseudo-jurnalistul este capabil să distrugă vieți și cariere publicând pe site-ul său tot felul de informații, acuzații denigratoare, total nefondate.  

La rândul lor, cei vizați de campaniile de presă calomnioase au cerut instituției Poliției să îi apere, au apelat la instanțele de judecată civile, au făcut plângeri penale, ba chiar au solicitat și sprijinul Serviciului de Informații al Ministerului de Interne. 

Conform procedurilor, polițiștii despre care presa aduce acuzații într-un fel sau altul trebuie să dea socoteală despre aceste informații superiorilor și structurilor de control intern.

- Reclamă -

S-a ajuns atât de departe încât unii polițiști să fie nevoiți să-și facă teste antidrog pentru a dovedi că ceea ce debitează repudiatul fost SRI-ist pe site-ul său nu este decât o uriașă minciună.

Falsul ziarist are o condamnare definitivă la activ, a mai bifat în CV și un flagrant în care a fost prins luând mită 2.000 lei pentru a opri atacurile din spațiul public la adresa unui director din Primăria Ploiești și are de plătit potrivit unor sentințe judecătorești daune morale în valoare de peste 30.000 euro unor persoane pe care le-a atacat public, printre care și doi foști șefi ai Poliției Locale Ploiești.

Personajul la care apelează infractorii pentru a opri sau îngreuna anchetele penale, precum și pentru a ataca anchetatorii se numește Radu Adrian și are o pagină web incisivdeprahova.ro folosită de ani de zile pentru denigrări și calomnii printr-un malaxor de informații mincinoase și amenințări, uneori cu frecvență cotidiană.

- Reclamă -

Când nu este plătit de infractori pentru a ataca polițiștii, anchetatorii sau a stopa anchete penale, șantajează politicieni și oameni de afaceri cerând bani cu tupeu pentru a șterge de pe site informații defăimătoare. A fost prins în flagrant de ofițerii DGA când primea mită 2.000 de lei de la un funcționar public pentru a opri “o campanie de presă”.

Tolerat de instituțiile de forță ale statului român de ani de zile, Radu Adrian a mărit tarifele șantajului sub ochii îngăduitori ai procurorilor Parchetelor locale. De la 500 de lei și un ”meniul zilei” a ajuns până la 250.000 euro ca să elimine elucubrațiile mincinoase găzduite de site-ul său. Aceste informații au fost aduse la cunoștința opiniei publice chiar de oamenii care au avut de a face cu acest personaj obscur ale cărui surse de venit declarate în ultimii ani sunt zero. 

Detalii: Fost SRI-ist distruge vieți și afaceri prin șantaj, ajutat de autorități

Un ofițer de Poliție, activ în cadrul Serviciului de Investigații Criminale, a fost ”tocat” în spațiul public  pentru că și-a făcut datoria în cadrul cercetărilor dintr-un dosar penal. Situația lui a rămas nerezolvată și astăzi, deși au trecut câțiva ani de la incident. Atât de departe au mers infractorii care au comandat campania, încât l-au pus pe falsul ziarist să publice inclusiv numele de familie și cele două prenume ale copilului polițistului, în vârstă de trei luni la acea vreme, informații absolut fără nicio relevanță sau legătură cu activitatea ofițerului de Poliție. Era probabil un mesaj de tip mafiot care indica faptul că viața ”dușmanului” este cunoscută până în cel mai mic detaliu.

- Reclamă -

“În curând noi dezvăluiri, înregistrări și alte documente incendiare din investigația noastră complexă privind un milițian din cadrul IPJ Prahova: cămătar, cu drogurile în nări și sifonarea datelor către clanurile mafiote și rețelele de prostituție”, scria Radu Adrian în incisivdeprahova.ro în august 2019. Suntem în aprilie 2024 și nu au mai apărut nici dezvăluiri, înregistrări sau documente incendiare.

Practic, fără nici cea mai mică dovadă sau indiciu, Radu Adrian a făcut publice mai multe acuzații deosebit de grave despre polițist: că este cămătar, se droghează și este informator al clanurilor mafiote.

Deși declarat nevinovat ca urmare a unei anchete interne și a rezultatului negativ la testele antidrog, Inspectoratul de Poliție al județului Prahova a refuzat să își apere propriul angajat căzut victima unei scheme bine pusă la punct de mai mulți infractori.

“La data de 20.08.2019 și respectiv 23.08.2019, ziarul online Incisiv de Prahova a publicat două articole sub titlul Promo/ Un milițian din cadrul IPJ Prahova cămătar, cu drogurile în nări și sifonarea datelor către clanurile mafiote și rețelele de prostituție, cu caracter denigrator la adresa instituției unde lucrez dar și a onoarei, imaginii profesionale și vieții personale, precum și publicarea datelor cu caracter personal.

În aceste articole mincinoase se face referire la comiterea de către mine a unor fapte penale grave. Mai mult decât atât, în articolele respective sunt menționate datele cu character personal ale fiului meu minor, în vârstă de trei luni.

În urma publicării articolului din data de 20.08.2019, împotriva mea a fost deschisă o cercetare disciplinară de către Biroul Control Intern din cadrul IPJ Prahova.

Aceste articole sunt comandate  și plătite pentru a fi publicate ca răzbunare, ca urmare a instrumentării și soluționării de către mine a dosarului penal numărul 1539/P/2016. (…) În cauză au fost dispuse măsuri preventive, măsuri confirmate de Judecătoria Ploiești, în mod succesiv până la întocmirea rechizitoriului, față de 9 inculpați pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, cămătărie, tulburarea liniștii și ordinii publice, favorizarea infractorului, conducere fără permis și alte infracțiuni.

Inculpații sunt persoane foarte violente și au mai fost condamnați pentru infracțiuni de crimă organizată și infracțiuni cu violență.

Având în vedere cele expuse mai sus, solicit:

1. Sesizarea lucrătorilor DGIPI (Direcția Generală de Informații și Protecție Internă) pentru dispunerea și efectuarea de măsuri specifice.
2. Eliberarea unui comunicat de presă în numele IPJ Prahova prin care să se ia poziție față de articolele mincinoase, dar și pentru apărarea onoarei mele, a imaginii profesionale și vieții personale.
3. Să mă sprijiniți prin intermediul Biroului Juridic din cadrul IPJ Prahova, în vederea formulării, promovării și susținerii unei acțiuni în instanță, pe cale civilă, împotriva ziarului online Incisiv de Prahova și a reprezentantului legal al acestuia.
4. Să mi se comunice motivul pentru care sunt cercetat disciplinar și să mi se comunice rezultatul cercetărilor dispuse de Biroul Control Intern.”
, scrie în raportul înaintat conducerii IPJ Prahova.

Nu s-a întâmplat nimic, raportul a fost îngropat în actele interne ale Poliției Prahova, fiind tratat cu nepăsare. Polițistul lucrează și astăzi în cadrul IPJ Prahova.

A mințit că un polițist se droghează și ”sifonează” către clanurile din Prahova

Al doilea caz, copie la indigo cu cel prezentat anterior, s-a întâmplat la finele lui 2022. Campania calomnioasă este structurată pe același mod de operare și vizează tot un polițist prahovean, de data aceasta de la trupele speciale ale IJP Prahova. 

Iată ce scria Radu Adrian: “Când nu umblă sub influența drogurilor (o să publicăm o înregistrare audio-video cu acesta când se droga) (…) Sifonează către clanurile din Prahova când vor avea loc eventualele percheziții contra unor mici favoruri”.

Aceste informații au fost reluate în mod constant pe site-ul deținut de Radu Adrian, dar nici acum, în aprilie 2024, nu au fost publicate presupusele înregistrări care să susțină acuzațiile extrem de grave aduse unui polițist de la trupele speciale. 

Polițistul respectiv intrase în vizorul mafiei deșeurilor, iar trâmbița din online și-a făcut datoria.

Mai mult, pentru că “articolele” nu aveau efectul scontat (oprirea anchetei), Radu Adrian a făcut și o sesizare în nume propriu, dar de data aceasta nu a mai precizat că deține înregistrări audio-video cu polițistul când se droga, menționând că “în rândul clanurilor interlope din Ploiești și Prahova se află înregistrări audio-video cu polițistul consumând substanțe interzise”. Procedând astfel, infractorul Radu Adrian nu a făcut altceva decât să recunoască minciunile din textele defăimătoare repetate zilnic pe incisivdeprahova.ro.

La fel ca în cazul din 2019, testele antidrog făcute de polițistul de la SAS au ieșit cu rezultat negativ la consum, iar concluziile anchetei au fost că polițistul este nevinovat. 

  • “Vă comunicăm următoarele date de interes operativ obținute în investigația noastră.(…) În urma investigațiilor noastre complexe au reieșit indicii temeinice conform cărora angajatul unității dumneavoastră, luptător SAS Prahova, este consumator de droguri și/sau substanțe psihoactive. 
  • De altfel, în rândul clanurilor interlope din Ploiești și Prahova se află înregistrări audio-video cu (…) consumând astfel de substanțe interzise creând o mare vulnerabilitate sistemului dumneavoastră de siguranță națională. Există indicii conform cărora (…) fiind pus astfel în dependență avertizează astfel de grupări de eventualele percheziții derulate de IPJ Prahova.
  • (…) Vă rugăm să ne precizați dacă unitatea dumneavoastră se va autosesiza pe aceste fapte ce intră în stricta dumneavoastră competență și măsurile întreprinse în acest caz.
  • Vă mulțumim anticipat pentru transparență instituțională și solicităm, oficial, ca răspunsul să ne fie transmis în regim de urgență (…)”, scrie în adresa trimisă Poliției Prahova de Radu Adrian.

Radu Adrian somează șefii MAI să dea afară un ofițer de Poliție

Dacă în primele două cazuri vorbim despre polițiști aflați pe linia de execuție, al treilea caz este despre un comisar șef cu funcție de conducere: șeful Poliției Mizil.

Ca și în precedentele situații există aceeași rețetă: infractori, bani, campanii de defăimare și sesizări în nume propriu. 

În august 2019, Radu Adrian solicita, printr-un text publicat pe incisivdeprahova.ro, conducerii IPJ Prahova suspendarea imediată a șefului Poliției Mizil precum și a doi polițiști al căror nume a fost publicat integral, descriși drept ”slugi”. Fără alte comentarii, iată textul: 

  • “Incisiv de Prahova solicită OFICIAL suspendarea imediată a șefului Poliţiei oraşului Mizil, comisar șef de poliție(…), cercetarea sa disciplinară și penală împreună cu “acoliții” și slugile sale, (…).
  • Solicitarea survine în urma probelor indubitabile privind implicarea celor sus menționați în acte și fapte ilegale, precum și în favorizarea unor clanuri de crimă organizată. Solicităm OFICIAL conducerii IPJ Prahova suspendarea imediată a celor sus menționați și SOMĂM DGIPI Prahova și DGA Prahova (care de altfel are în componență doar profesioniști) monitorizarea activităților infracționale ale grupării de crimă organizată de la nivelul conducerii Poliției Orașului Mizil și luarea măsurilor legale care se impun.
  • Suntem cunoscuți pe piața media și a organelor de cercetare penală că avem simțul răspunderii și suntem atenți până și la virgulă, deci luați în serios această solicitare publică pentru a nu fi acuzați de favorizarea infractorilor și/sau că nu ați avut cunoștință despre cele petrecute la Poliția Mizil”.

Cumpărătorii articolelor calomnioase au recunoscut că l-au plătit pe Radu Adrian

Polițiștii vizați nu s-au lăsat intimidați de aceste informații denigratoare și ulterior infractorii care plătiseră pentru textele defăimătoare cu ocazia unor audieri au recunoscut că au plătit sume de bani lui Radu Adrian pentru a stopa o anchetă penală și a le face probleme anchetatorilor. Din sursele noastre, în cauză s-a întocmit un dosar penal care este în lucru și astăzi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Mizil. În paralel, șeful Poliției Mizil a deschis un proces civil pentru calomnie împotriva lui Radu Adrian. Procesul este încă în faza de judecată.

Pentru că minciunile scrise în incisivdeprahova.ro au fost verificate de Biroul Control Intern al IPJ Prahova, iar concluzia anchetei a fost că șeful Poliției Mizil este nevinovat, Radu Adrian a mers mai departe și a făcut sesizări în nume propriu la Ministerul de Interne și Guvernul României. Petițiile au fost redirecționate la Direcția de Control Intern a Inspectoratului General al Poliției Române. Și de data aceasta verificările făcute în cauză au constatat că Radu Adrian minte și șeful Poliției Mizil nu se face vinovat de vreo abatere disciplinară sau faptă penală.

Pește mort în poartă – mesaje mafiote în stilul mafiei siciliene

În timp ce Radu Adrian, prin intermediul articolelor calomnioase publicate pe siteul incisivdeprahova.ro, îi toca mărunt pe anchetatori, infractorii care comandaseră campanile defăimătoare acționau în stil mafiot, la intimidare. 

I-au murdărit cu fecale gardul casei mamei șefului Poliției Mizil și ulterior i-au trimis și un mesaj tip mafiot, un pește împăturit în ziar, așezat la intrarea  în locuință. Mafia siciliană folosea astfel de mesaje codate, însemnând că persoana vizată era avertizată ori să se oprească din ceea ce face împotriva mafiei, ori să părăsească orașul, în caz contrar urmând să ”doarmă cu peștii”, adică să fie torturat, ucis, iar cadavrul să fie legat cu greutăți și aruncat  în lac.

Tenebrosul care poate fi cumpărat doar cu un meniul zilei 

Radu Adrian face parte dintr-o structură care pare că a pus stăpânire pe județ.  Cine nu se supune intereselor obscure devine ținta unor articole de presă calomnioase. Campania denigratoare se oprește brusc, dacă victimele cedează presiunii și devin generoase. Pur și simplu articolele mincinoase sunt șterse, iar amenințările cu dezvăluiri incendiare par că nu au existat. Este rețeta aplicată de servantul infractorilor, Radu Adrian.

Prețul uitării pleacă de la 500 de lei și ajunge la sute de mii de euro, bani ceruți pentru ca elucubrațiile defăimătoare să dispară de pe site. 

Victime ale acestui personaj tenebros, tolerat de autoritățile române, au acceptat să vorbească public despre șantajele la care au fost supuse. Sunt oameni care au pierdut contracte, bani, relații cu parteneri de afaceri după o lungă serie de acuzații mincinoase publicate pe site-ul Incisiv de Prahova, de ordinul zecilor, ale căror țintă au fost. 

Alții recunosc deschis că au plătit pentru ca Radu Ovidiu Adrian să tacă.

Poveștile halucinante publicate de fostul SRI-ist vizează, așa cum am precizat anterior, și importanți ofițeri sau magistrați. Aceștia sunt calomniați în momentul în care persoanele din anturajul lui Radu Adrian sunt anchetați în dosare penale. Cine se atinge de membrii grupului care îl finanțează pe fostul ofițer SRI, devine automat subiect al invențiilor acestui personaj. Victimele sunt ”tocate” în zeci de articole de presă, publicate cu frecvență zilnică. Conform procedurilor, polițiștii despre care presa aduce acuzații într-un fel sau altul trebuie să dea socoteală superiorilor și structurilor de control intern.

S-a ajuns atât de departe încât unii polițiști să fie nevoiți să-și facă teste antidrog pentru a dovedi că ceea ce debitează ex-SRI-istul pe site-ul său nu este decât o uriașă minciună.

Peste 50 de anchete interne a demarat IPJ Prahova în ultimii ani ca urmare a dezinformărilor publicate de Radu Adrian în incisivdeprahova.ro. Mai mulți polițiști au fost cercetați disciplinar, unii de mai multe ori, fiind declarați nevinovați. Toate lucrările deschise în cauze au demonstrat fără dubiu că aceste informații erau simple minciuni înțesate într-o poveste cu iz penal sau de șantaj. Nici măcar un singur caz nu s-a adeverit. La un moment dat chiar ofițeri din conducerea Poliției Prahova ajungeau terfeliți public de fostul ofițer SRI și erau ulterior controlați și cercetați de structurile Inspectoratului General al Poliției Române.

Din 2017 și până în prezent instituțiile de forță ale Statului Român au eșuat lamentabil.

Cât despre faptul că este o unealtă a infractorilor, dovada incontestabilă o aduce chiar Radu Adrian, care recunoaște acest lucru într-un memoriu adresat Parchetului General. 


2023 a fost anul în care pe câmpurile comunei Târgșorul Vechi au fost îngropate zeci de mii de tone de deșeuri (în special deșeuri menajere, gunoiul colectat de Rosal Prahova de la populația județului) în gropi ilegale.

Flagrantele repetate ale Poliției Ploiești și Poliției Blejoi coordonate de Inspectoratul General al Poliției Române, precum și datele culese în mai multe dosare penale, au dus la indicii potrivit cărora mafia deșeurilor din Prahova care punea în pericol populația și obținea sume importante de bani prin evaziune fiscală și spălare de bani era protejată la nivel instituțional.

Coincidență sau nu, în perioada cercetărilor Ioana Feraru, șefa Gărzii de Mediu Prahova a fost schimbată din funcție: “Era soldatul credincios al mafiei deșeurilor” declara într-o conferință de presă Aurel Oprinoiu, președintele Comisiei de Mediu din Senat.

Președintele Comisiei de Mediu din Senat despre criza deșeurilor: S-a format un grup infracțional organizat

În 2023, Cristian Manea se afla la comanda Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, fiind împuternicit pe această funcție. Ancheta polițiștilor pe mafia deșeurilor avea să ocolească atât IPJ Prahova cât și pe comandantul Cristian Manea. Poliția Prahova nu a comunicat public nicio informație din dosarul care viza îngroparea ilegală de deșeuri. Culmea, în acea perioadă, atât Garda de Mediu, cât și IPJ Prahova anunțau pompos că au prins în flagrant un camion plin cu deșeuri din construcții care urmau să fie aruncate pe câmpurile din Târgșorul Vechi. Despre zecile de mii de tone de deșeuri îngropate ilegal nu au spus nimic.

Cristian Manea s-a pensionat la sfârșitul lui 2023. Deși era singurul candidat pentru ocuparea definitivă a funcției de inspector șef al IPJ Prahova nu s-a prezentat la concurs. Nu i s-a mai prelungit împuternicirea și s-a întors la comanda Poliției Ploiești de unde s-a pensionat la scurt timp.

Potrivit unor surse, Direcția Națională Anticorupție efectuează în prezent cercetări privind sprijinul acordat mafiei deșeurilor de către mai mulți funcționari publici, printre care și  trei ofițeri de Poliție.

Flagrantele Poliției Prahova și reținerile dispuse de Parchetul Judecătoriei Ploiești în dosarul mafiei deșeurilor au declanșat o nouă serie de presiuni și intimidări ale lui Radu Adrian, plătit atât de Rosal Prahova, societatea al cărei gunoi menajer adunat din Prahova era aruncat în gropile din comuna Târgșorul Vechi, cât și de mafia deșeurilor care avea de câștigat de pe urma afacerilor ilegale cu deșeuri menajere.

Așa cum precizam anterior, au fost identificați “vinovații” care lucrau sau coordonau ancheta penală și la scurt timp au devenit ținte.

Faptul că deșeurile menajere colectate de Rosal nu mai ajungeau în gropi ilegale a dus rapid la o criză a deșeurilor în județul Prahova.

Astfel, chestorul Eduard Mirițescu, adjunctul șefului Poliției Române, comisarul șef Ginel Preda, adjunctul șefului Poliției Prahova și fostul șef al Direcției Generale Anticorupție Prahova, comisarul șef Alexandru Frangulea, au fost luați la țintă în Incisiv. Cu Inspectoratul General al Poliției Române, Radu Adrian are o legătură mai veche. A fost cercetat penal, în directă conexiune cu o firmă din mafia deșeurilor, pentru spălare de bani. A scăpat pentru că nu lucrează legal și nu înregistrează veniturile încasate, fiind plătit cash lunar, un fel de abonament al infractorilor cu interese în rezolvarera dosarelor penale. 

“Campania de presă” care a apărut pe incisivdeprahova.ro nu a oprit ancheta penală. Dar nici Radu Adrian nu s-a oprit.

Într-un text publicat pe siteul său, fostul ofițer SRI a continuat să pună presiune pe autoritățile care anchetează acest dosar, până la finalizarea rechizitoriului. Dacă până în prezent acțiunile sale publice repetate de presiuni și intimidare au vizat doar șefii polițiștilor anchetatori, de data aceasta a trecut la alt nivel: atacuri asupra magistraților, asupra tuturor polițiștilor care lucrează în această cauză penală dar și a actului de justiție. “Procurorul a dispus percheziții la propunerea polițiștilor corupți(…) ar trebui să răspundă penal pentru prejudicii și afectarea imaginilor celor implicați”, “judecătoarea de ședință o tinerică (…) o suspectăm de o necunoaștere gravă a legilor”, “mafia din IPJ Prahova și de la vârful MAI”.

Șantajistul folosit de mafia deșeurilor atacă magistrații și polițiștii

În tot acest timp, infractorul care se erijează în jurnalist face obiectul mai multor dosare penale care zac de ani de zile pe birourile anchetatorilor. Fără un domiciliu stabil, fără surse de venit, fără să fie prezent la evenimentele publice la care participă fără excepții jurnaliștii publicațiilor locale, dar fixat mereu la locul potrivit când infractorii au nevoie, Radu Adrian s-a ales cu porecla de “jurnalistul fantomă”. Informația a apărut acum mai multe luni într-un ziar local, ca urmare a unor date puse la dispoziție de un afacerist șantajat în trecut de aceste personaj. Speriat, ex SRI-stul a șters de pe site tot ce publicase anterior, pentru a nu fi expus.

O altă “performanță” notabilă a acestui individ a fost când a pus în pericol viața unui colaborator DIICOT într-un dosar care viza infracțiuni de spălare a banilor, care a fost expus public pe siteul incisivdeprahova.ro drept răzbunare că nu a dat curs propunerii unor persoane de a face denunțuri mincinoase la adresa unui magistrat. După rețeta deja cunoscută, pentru câteva sute de lei Radu Adrian a trecut la treabă. A publicat un document nedestinat publicității care confirma colaborarea victimei cu procurorii DIICOT, expunându-l astfel pe colaborator suspecților din dosarul penal. Victima a depus plângere penală care a fost clasată fără audieri și pentru că a avut viața pusă în pericol l-a contactat prin interpuși pe Radu Adrian care la câteva săptămâni a șters textul de pe site ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Colaborator sub acoperire al DIICOT, expus public în site-ul Incisiv după publicarea unui document secret

Nederanjat de autorități, infractorul Radu Adrian își continuă liniștit campaniile de șantaj în spațiul public după aceeași rețetă consacrată și în 2024. Oamenii de afaceri care au apărut prin paginile site-ului său și i-au dat bani în trecut pentru a scăpa de el sunt luați din nou sistematic la țintă, pentru a plăti din nou. 

La fel, polițiștii și procurorii care deranjează finanțatorii site-ului Incisiv sunt linșați public pentru a fi intimidați și a stopa anchetele penale.

De data aceasta însă mai mulți polițiști care au fost vizați de campaniile de denigrare ale lui Radu Adrian au solicitat la rândul lor sprijinul Serviciilor de Informații.

Potrivit portalurilor instanțelor de judecată Radu Adrian a pierdut două procese civile și trebuie să plătească daune morale unor polițiști locali de aproape 1.500.000 lei (30.000 euro) și unui consilier local din comuna Florești daune în valoare de 5.000 euro. 

Cei prejudiciați de fostul ofițer SRI nu și-au putut primi daunele întrucât așa cum am precizat anterior Radu Adrian nu are venituri declarate, fiind plătit la negru de infractorii cercetați penal în diferite dosare.

Fost ofițer SRI obligat de instanță să plătească daune morale de 5000 de euro unui consilier local din Prahova: ”Libertatea de exprimare are limite”

Publicația Recorder a realizat un amplu reportaj despre mafia deșeurilor din Prahova, confirmând în detaliu dezvăluirile făcute de ziarul Incomod în 2023.

În timp ce jurnaliștii Recorder filmau un flagrant al polițiștilor care opriseră mai multe camioane pline cu deșeuri la fața locului a apărut chemat de mafia deșeurilor și infractorul Radu Adrian care a început să fotografieze anchetatorii pentru a-i intimida și ulterior pentru a-i identifica și a-i lua la țintă în site-ul folosit de ani de zile pentru șantaje și intimidări.

VIDEO Recorder confirmă investigația Incomod privind Mafia gunoaielor

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Spionul arestat pentru trădare organiza evenimente culturale cu tema: ”Spionul James Bond”

În zilele mai libere, când nu spiona obiective militare în Delta Dunării pentru ruși, ploieșteanul Alexandru Piscan organiza spectacole...