fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

Raul Petrescu, directorul RASP Ploiești, a demisionat| FOTO-DOCUMENT

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Raul Petrescu, directorul Regiei Autonome de Servicii Publice (RASP) Ploiești, a demisionat din funcție (foto-document jos).

Surse din cadrul RASP Ploiești ne-au pus la dispoziție cererea de încetare a contractului de mandat depusă marți, 19 ianuarie, de Raul Petrescu, către Consiliul de Administrație al instituției. Potrivit documentului pe care îl puteți consulta mai jos, Petrescu a solicitat încetarea contractului cu data de mâine, 20 ianuarie.

- Reclamă -

Raul Petrescu a fost director general al Regiei din luna noiembrie a anului 2017 însă, cei puțin peste trei ani de mandat nu au fost lipsiți de scandaluri. În vara anului trecut acesta s-a remarcat prin faptul că a solicitat o primă de 5000 de euro pentru performanțele pe care le-a avut la conducerea RASP, iar Consiliul de Administrație de la acea vreme a acceptat să i-o acorde.

Vă reamintim faptul că RASP are rolul de a monitoriza lucrările executate în oraș de operatorii care au contract cu municipalitatea. Practic, Regia de Servicii Publice verifică dacă lucrările au fost efectuate, le confirmă dacă este cazul, apoi primăria le plătește. În acest context, în ultimii ani municipalitatea a plătit facturi record pentru salubritate către firma Rosal, iar fostul primar Adrian Dobre anunța în trecut că a descoperit lucrări fictive în ceea ce privește salubritatea, care în realitate nu erau prestate, dar erau confirmate de RASP ca fiind efectuate și apoi plătite de primăria Ploiești către Rosal.

 - Ziarul INCOMOD
Raul Petrescu și Cătălin Ioniță

Posibile explicații în ceea ce privește faptul că Raul Petrescu, în calitate de director al RASP, a închis ochii la problemele semnalate de fostul primar Adrian Dobre printr-o plângere penală ar putea fi aceea că, potrivit mai multor persoane din oraș, este de notorietate prietenia dintre acesta și directorul Rosal Prahova, Cătălin Ioniță (foto dreapta, cei doi).

- Reclamă -

ARTICOLE PE ACEASTĂ TEMĂ:

Raul Petrescu, directorul RASP, a primit aprobare pentru prima de 5.000 de euro. Care sunt performanțele lui Raul Petrescu
Facturi record pentru curățenia căilor publice în 2018, deși Ploieștiul este îngropat în gunoaie! Rosal a facturat aproape tot bugetul prevăzut
Primarul Adrian Dobre, plângere penală cu privire la furturile din bani publici făcute de Rosal cu girul RASP

Mai jos puteți vedea cererea de încetare a contractului de mandat depusă de Raul Petrescu în atenția Consiliului de Administrație:

 - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -
spot_img
spot_img

2 COMENTARII

  1. Dacă te uiți la cerere nu-ți trebuie mult să-ți dai seama că mai mult de două clase, făcute pe bune, nu are.Criticăm comunismul că promova oameni cu puțină școală,acum promovăm analfabeți și infractori și ne mirăm că suntem praf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img