Actuala administrație locală a dezamăgit și nu îți trebuie decât o simplă analiză a evenimentelor negative cu care s-a confruntat orașul ca să îți dai seama. O spun multe persoane care de-a lungul timpului au lucrat în acest aparat administrativ. Ba unii vorbesc despre cel mai prost management din ultimii 20-25 de ani.

Primarul orașului este din PNL, cei doi viceprimari din PSD, respectiv ALDE. Ca jurnalist am întâlnit cea mai neagră administrație locală, deși primarul a promis în campanie transparență în ceea ce privește cheltuirea banului public. Ca și comparație, când Iulian Bădescu era primar am scris câteva zeci de articole și anchete despre Primărie și chiar și la cele mai deranjante subiecte primeam răspunsuri, nu ca acum, când în unele cazuri administrația pestriță politic se face că plouă. Chiar dacă viceprimarii nu au în atribuții Biroul de Comunicare, acesta fiind în subordinea primarului, aceștia au tăcut complice la călcarea în picioare a Legii 544/2001 privind liberul acces la informații de interes public. 
În acest mandat dezastruos al unui primar PNL, flancat de complicii viceprimari PSD și ALDE, Ploieștiul nu numai că nu s-a dezvoltat câtuși de puțin, dar uneori nu a mai beneficiat nici de servicii precum salubritate sau dezinsecție.

Iar singura ”realizare” intens mediatizată pe facebook a fost achiziția unor autobuze noi care prezintă tot felul de defecțiuni…

Cei care ați urmărit ziarul Incomod ați citit probabil multe astfel de cazuri sau nereguli din administrația locală.

De aceea am decis să fac un sondaj de opinie printre cititori, referitor la actuala conducere a Ploieștiului. Și anume dacă l-ați vota pe actualul primar, pe vreunul dintre cei doi viceprimari sau ați prefera o altă persoană. Nu nominalizez o altă persoană pentru a nu da drumul la zvonuri și bârfe. Mai este un an și jumătate până la alegerile locale.

Vă mulțumesc și vă rog să votați. Analiza pe intenția votului dumneavoastră este foarte importantă atât pentru echipa Incomod, cât și pentru partidele politice și bineînțeles și pentru conducerea administrației locale care este zero la capitolul comunicare. Până la urmă ei sunt plătiți din bani publici să administreze banii ploieștenilor.

Pe cine ați vota primar al Ploieștiului?

View Results

Loading ... Loading ...

1 COMENTARIU

  1. Daca poti sa te gandesti, eventual, ca actualul primar are o situatie imposibila fiind practic blocat de majoritatea PSD-ALDE, nu vad care ar fi motivul pentru care cineva ar vota cu PSD sau cu ALDE. PSD a instaurat o domnie a hotiei si nepotismului in Prahova. In fine, personal nu am vazut calitati la primarul Dobre. Nu am vazut decat un om infrant inca din prima zi de mandat. Sper sa nu gresesc in ce-l priveste. La urmatoarele alegeri astept cu interes oferta USR+

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here