Stimați ploieșteni, pregătiți-vă de război! Nu cu oameni, cu insecte. Suntem în al treilea an de invazie a gângăniilor iar primarul nostru ales cu 20 de mii de voturi este incapabil să câștige acest război.

Datele statistice pe 2016-2017 arată 560 de victime ale insectelor, dintre care 325 copii, cazuri raportate la spitale. Desigur, există și alte persoane înțepate care nu s-au dus la spital. Din nefericire un om a decedat după ce a fost înțepat de o viespe, în mai 2017. Atunci a fost singura dată când primarul nostru a contraatacat invazia insectelor, comandând o dezinsecție.

Luni, 7 mai 2018, reporterii Incomod au discutat cu patronul SC Coral, firma care a câștigat licitația DDD pe Ploiești. Ideea ne-a venit după ce am aflat că în 2017, primarul Dobre a acceptat o sponsorizare a acestei firme pentru a face dezinsecția la unitățile de învățământ din oraș înaintea începerii anului școlar. L-am întrebat pe Alexandru Badea, administratorul SC Coral dacă ar fi dispus să sponsorizeze din nou o acțiune de dezinsecție, la parcurile din oraș. După ce i-am prezentat cifrele de mai sus cu oamenii înțepați de insecte, a acceptat. Imediat un reporter i-a sunat pe primar și pe cei doi viceprimari. Niciunul nu a răspuns la telefon. Primarului i-am trimis și un SMS dar nu a răspuns.

Marți, 8 mai 2018, primarul Adrian Dobre s-a întâlnit cu Alexandru Badea de la Coral. Din păcate primarul nu a acceptat ideea unei sponsorizări, care putea rezolva problema miilor de oameni care-și duc copiii în parcuri.

Declarația fabuloasă a primarului pe această temă o puteți urmări mai jos. Pentru mine este inexplicabil cum primarul este incapabil să ia o decizie simplă, deși a cerut Prefecturii declanșarea stării de urgență la Ploiești pe motivul lipsei serviciilor de dezinsecție.

Am tot încercat împreună cu colegii să găsim o explicație în acest sens și singura ar fi că primarul nostru este mare iubitor de purici, căpușe, țânțari și viespi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here