Atât zecile de căruțe care încurcă traficul prin Ploiești cât și mormanele de gunoaie care stau cu zilele pe străzile Ploieștiului intră și în atribuțiile Poliției Locale Ploiești, instituție condusă în prezent de Adrian Vaida. Poliția Locală se află sub directa coordonare a primarului Ploieștiului, Adrian Dobre.

Cu un primar ale cărui calități manageriale lasă de dorit și cu un șef la Poliția Locală croit parcă după modelul primarului, nu este deloc surprinzător acest haos din oraș.

Astăzi am obținut un document adresat primarului Ploieștiului în care se cere ca eu să fiu audiat într-un dosar să îi spun așa care vizează abateri comise de Adrian Vaida, șeful Poliției Locale. O să prezint documentul integral la sfârșitul articolului.

Ce caut eu în povestea asta?

Adrian Vaida, potrivit reclamației, și-a făcut un obicei în a lua la țintă persoane din Poliția Locală suspectate că ar colabora cu presa care nu pupă dosuri peneliste.
Ca o paranteză, se tot vorbește că pe Adrian Vaida l-ar susține Eugen Prună, consilierul primarului Dobre. Așa că dacă Vaida vrea să rămână pe funcție trebuie să se dea cu PNL-ul.

Însă așa prostie nu am mai pomenit. Acțiuni paranoice care să oprească furnizarea de informații către presă în contextul în care nici Vaida, nici Poliția Locală, nici Dobre nu sunt țintele unor campanii mediatice sau a vreunei serii de investigații jurnalistice.

Ca fapt divers, când am făcut un serial cu ilegalități privind achiziții la Poliția Locală în timpul administrației PSD, băieții au dat alarma. Și-au pus în mișcare polițiștii, procurorii și oamenii de afaceri ca să îmi dea în cap. Ulterior am fost reclamat la mai toate instituțiile statului, fără succes. Măcar băieții ăștia o încercau pe toate fronturile, nu acționau ca niște glume proaste.
Dar, ce să zic, fiecare cum poate și cât îl duce capul.

În cazul de față chiar nu am nicio treaba cu persoana care a făcut petiția dar referitor la acest caz aștept să fiu citat și audiat de Comisia de Disciplină. Iar dacă cel care mi-a trimis pozele, un prieten bun om de afaceri, o să fie de acord, o să îl aduc să își recunoască fapta de a fi trimis pozele la ziarul Incomod.

Iată articolul care în opinia mea, bazată pe informații din PNL și Primăria Ploiești, nu l-a deranjat atât de mult pe directorul Vaida cât pe primarul Dobre. Sau pe consilierul Prună…

FOTO: Scandal uriaș la Vest cu romii care adună peturi. Polițiști locali agresați în plină stradă

O promisiune făcută în campania electorală și călcată în picioare de administrația Dobre a fost transparența față de opinia publică.

Iată și documentele care mă vizează!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here